Úvodní obrázek prezentace

 

HLAVNÍ STRÁNKA

AKCE SORTIMENT SLUŽBY REFERENCE KONTAKTNÍ FORMULÁŘ FOTOGALERIE MAPA KONTAKTY  

GARÁŽOVÁ VRATA

 

Proč mít garážová vrata jiná než okna? Nabídka decorů dřeva od společnosti LOMAX, ve kterých mohou být garážová vrata vyrobena, je natolik široká, že není potřeba dělat kompromisy. Nejpoužívanější decory dřeva, se kterými se můžete setkat například při objednání nových oken pro Váš dům naleznete v nabídce naší společnosti. Jen garážová vrata LOMAX jsou opravdu vyladěná... Například s Vašimi novými okny.

Dekorativní fólie dodávané společností LOMAX jsou té nejvyšší kvality, zpracované moderními technologiemi. Tloušťka dekorativní fólie je 200 micronů, což zajišťuje dlouhou životnost, barevnou stálost a vyšší odolnost proti mechanickému poškození povrchu vrat.

Hladké provedení materiálu zvýrazňuje intenzitu kresby struktury dřeva. S DECORy dřeva od naší společnosti je vzhled prakticky dokonalý.

Další povrchovou úpravou vrat je prolis, který vytváří na jejich povrchu prostorový efekt kazet, lamel nebo středové drážky. V neposlední řadě je zde možnost lakování povrchu vrat několika tisíci různých barev podle přání zákazníka.

V naší nabídce naleznete základní bílou bavru, ale například i stříbrnou.

Společnost LOMAX jako JEDINÁ NA ČESKÉM TRHU dokáže vyrobit jakoukoli kombinaci DECORu dřeva, barvy a prolisu.
 
další informace na webových stránkách fy LOMAX
 

Vyhledávání:

 Administrace

Stránky vyrobil Bikocom™ ©2002-2024