Úvodní obrázek prezentace

 

HLAVNÍ STRÁNKA

AKCE SORTIMENT SLUŽBY REFERENCE KONTAKTNÍ FORMULÁŘ FOTOGALERIE MAPA KONTAKTY  

SLUŽBY

 

 

Využijte komplexní nabídku služeb

Aby okna správně fungovala a přinášela úspory, které očekáváte, je nezbytná kvalitní montáž oken. Našim cílem je poskytnout komplexní služby prvotřídní kvality na míru Vašim potřebám.

 

Návrh členění a otevíráni oken

Velice důležité je správně navrhnout dělení a způsob otevíráni oken a dveří ,aby splňovaly Vaše jak estetické, tak i praktické požadavky. Dokážeme Vám poradit ,proto se na tyto možnosti nezapomeňte zeptat.

Demontáž a montáž oken

Demontáž a montáž oken a dveří jsou základní služby, které máme do detailů propracované. Po demontáži starého okna je do otvoru přesně usazeno nové okno, které montážníci utěsní PU pěnou. Nyní je okno připraveno k zednickému začištění.

Většinou je celý proces výměny oken otázkou jednoho dne, u větších staveb nebo tam, kde jsou zednické práce složitější, může být realizace prodloužena o 1-2 dny. Celý proces je pak rozdělen na etapy, nikdy se tak nestane, že by zákazník byl přes noc v bytě bez oken.

Montáž objednaných doplňků jako jsou žaluzie, rolety, parapety a další prvky jsou standardně součástí služeb montáže.

Zednické začištění

Zednické začištění si můžete objednat, pokud chcete, aby montážníci zednicky začistili nově osazená okna v ostění. Zednické zapravení je nezbytnou součástí ochrany připojovací spáry před povětrnostními vlivy. V případě objednání této služby je materiál pro zednické začištění zajištěn.

Doprava

Doprava oken a dveří zahrnuje dopravu produktů na místo montáže, montážníci zajistí odnesení výrobků k místu výměny.

Parotěsné provedení připojovací spáry

Parotěsné provedení připojovací spáry se doporučuje provést pro zajištění připojovací spáry mezi oknem a stěnou. Používají se speciálních parotěsné pásky a fólie, které zabrání přístupu vlhkosti do spáry. Tak je ochráněna izolační pěna, která zajišťuje tepelnou izolaci oken v místě připojení na stěnu. 

 

Tato úprava se doporučuje zvláště v prostorách se zvýšenou vlhkostí tj. v kuchyních a koupelnách a je ji třeba  objednat  předem.

Likvidace starých oken

Pokud si objednáte i likvidaci starých oken, je zajištěn také odvoz všech součástí vybouraných oken, dveří, včetně suti a dalších odpadů po demontáži a montáži. Veškerý odvezený odpad bude zlikvidován odborným a ekologickým způsobem.

Další služby

U každého partnera je možné objednat také další služby jako je vyzdívání, zateplovací práce, výmalba částí stěn dotčených výměnou oken atd. Tyto služby jsou již na individuální dohodě. 

 

Již při objednávce oken si nezapomeňte zkontrolovat, které služby budete potřebovat a zda jsou uvedené ve smlouvě. .

 

Vyhledávání:

 Administrace

Stránky vyrobil Bikocom™ ©2002-2024